Brązowy Ryż Z Sosem Tempeh I Tahini
Brązowy ryż z sosem Tempeh i tahini jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 657 kalorii, 24g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mirin, tempeh, brązowy ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać tahini można śledzić to danie główne z Ciasteczka Tahini jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pomarańczowy imbir Tempeh i Brązowy Ryż Sałatka z pomarańczowym balsamicznym Vinaigrette (wegańskie, bezglutenowe, jeśli stosuje się tempeh bezglutenowe), Quinoan i brązowy ryż miska z warzywami i Tahini, oraz Grillowany marynowany stek Tempeh z awokado, Radicchio, dressingiem pomarańczowym i Tahini.