Brązowy ryż i smażone warzywa
Brązowy ryż i smażone warzywa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, papryka, pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Podsmażone Buraki Z Tofu I Brązowym Ryżem, Brązowy ryż i warzywa, oraz Brązowy ryż z grillowanymi warzywami.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i bazylii; smażyć 2 protokół.
Dodaj paprykę i marchew; smażyć 4 protokół.
Dodaj szpinak, grzyby, sól, i czosnek; smażyć 3 minut lub aż szpinak zwiędnie. Wymieszać z sosem sojowym i czarnym pieprzem.
Zdjąć z ognia; podawać na ryżu.