Brązowy ryż i smażone warzywa

Brązowy ryż i smażone warzywa
Brązowy ryż i smażone warzywa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, papryka, pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Podsmażone Buraki Z Tofu I Brązowym Ryżem, Brązowy ryż i warzywa, oraz Brązowy ryż z grillowanymi warzywami.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i bazylii; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
CebulaCebula
3
Dodaj paprykę i marchew; smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MarchewMarchew
4
Dodaj szpinak, grzyby, sól, i czosnek; smażyć 3 minut lub aż szpinak zwiędnie. Wymieszać z sosem sojowym i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
GrzybyGrzyby
Sos SojowySos Sojowy
SzpinakSzpinak
CzosnekCzosnek
SólSól
5
Zdjąć z ognia; podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia91
Magazyn