Brązowy ryż Basmati i pieczona Polędwica wieprzowa
Brązowy ryż Basmati i pieczona Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.51 za porcję. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 22g białka, oraz 11g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, winogrona, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Brązowe masło i pekan ryż Basmati, Curry warzywne mieszane z brązowym ryżem Basmati, oraz Kolacja: wiosenne Minestrone z brązowym ryżem Basmati dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni w piekarniku natrzeć wieprzowinę 1/4 łyżeczki rozmarynu i 1/2 łyżeczki oleju. Piecz do termometru w najgrubszej części wieprzowiny 145 (25-30 minut).
Tymczasem ryż gotować we wrzącej lekko osolonej wodzie, aż będzie miękki (30 minut); odcedzić.
W dużej misce ubić pozostałe 2 łyżki plus 1 łyżeczka oleju ze skórką z cytryny i sokiem, musztardą i 1/2 łyżeczki soli; usunąć 2 łyżki.
Dodaj ryż, winogrona, jabłko, i pozostałe 1/4 łyżeczki rozmarynu do miski; wrzucić.
Podawać wieprzowinę cienko pokrojoną z mieszanką ryżu i, w razie potrzeby, fasolką szparagową; skropić reserved vinaigrette.