Brązowy cukier-placek brzoskwiniowy z kokosem Streusel

Brązowy cukier-placek brzoskwiniowy z kokosem Streusel
Brązowy cukier-ciasto brzoskwiniowe z kokosem Streusel jest bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz brązowy cukier, margarynę w sztyfcie, zwykły owies i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sweet Peach Muffins w / Brown Sugar-orzech Streusel, Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem, oraz Muffinki dyniowe z brązowym cukrem Streusel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dopasuj ciasto do 9-calowego talerza ciasta. Wchodzisz krawędzie pod; flet. Wyłożyć ciasto z kawałkiem folii i ułożyć ciężarki do ciasta lub suszoną fasolę na folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec w temperaturze 425 przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć ciężarki ciasta i folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Piec w 350 przez 5 minut. Cool crust na stojaku drucianym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
6
Połączyć 1/3 szklanki cukru, mąki i cynamonu w misce; posypać brzoskwinie. Rzucaj delikatnie. Łyżkę do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Połączyć 1/3 szklanki cukru, owies, kokos, i masło; posypać mieszaniną brzoskwini. Brzegi skorupy z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
MasłoMasło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Piec dodatkowe 30 minut lub aż złoty. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn