Brązowy cukier-placek brzoskwiniowy z kokosem Streusel
Brązowy cukier-ciasto brzoskwiniowe z kokosem Streusel jest bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz brązowy cukier, margarynę w sztyfcie, zwykły owies i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sweet Peach Muffins w / Brown Sugar-orzech Streusel, Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem, oraz Muffinki dyniowe z brązowym cukrem Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dopasuj ciasto do 9-calowego talerza ciasta. Wchodzisz krawędzie pod; flet. Wyłożyć ciasto z kawałkiem folii i ułożyć ciężarki do ciasta lub suszoną fasolę na folii.
Piec w temperaturze 425 przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Wyjąć ciężarki ciasta i folię.
Piec w 350 przez 5 minut. Cool crust na stojaku drucianym.
Połączyć 1/3 szklanki cukru, mąki i cynamonu w misce; posypać brzoskwinie. Rzucaj delikatnie. Łyżkę do przygotowanej Skórki.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Połączyć 1/3 szklanki cukru, owies, kokos, i masło; posypać mieszaniną brzoskwini. Brzegi skorupy z folią.
Piec dodatkowe 30 minut lub aż złoty. Schłodzić na stojaku z drutu.