Brązowy Cukier Pekan Kruchy

Brązowy cukier Pecan kruchy może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar deser. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Ten przepis od Allrecipes ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Mieszanka brązowego cukru, masła, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem, Ciasto z brązowym cukrem z masłem orzechowym i kruchą polewą, oraz Kruche Ciasto Orzechowe Z Brązowym Cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać brązowy cukier w gorącym maśle do rozpuszczenia.
Dodać cynamon i mieszać, aż pachną, o 1 minutę.
Wymieszać wanilię z brązowym cukrem; gotować i mieszać, aż wanilia przestanie skwierczeć, o 30 sekund.
Dodać orzechy pekan; gotować i mieszać, aż orzechy pekan będą pachnące i lekko tosty, o 1 minutę.
Wylać mieszaninę orzechów pekan w warstwie na pergaminie.
Ostudzić do temperatury pokojowej przed rozbiciem na kawałki, około 20 minut.