Brązowy Cukier Kruchy
Brown Sugar Shortbread to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 74 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, skrobię kukurydzianą, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Brązowy Cukier Kruchy, Brązowy Cukier Kruchy, oraz Brązowy Cukier Kruchy Z Konfiturą Figową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, skrobię kukurydzianą i sól połączyć w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Umieścić brązowy cukier i masło w średniej misce; wymieszać z rąk do połączenia.
Dodać mieszaninę mąki i wymieszać z rąk do połączenia.
Posypać ciasto 1 1/2 łyżeczki wody z lodem; ciasto wyrabiać lekko 4 razy lub tylko do gładkości. Owinąć w folię; przechowywać w lodówce 30 minut.
Umieść ciasto na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; naciśnij ciasto do prostokąta 8 x 5 cali o grubości około 3/8 cala. Przebić całą powierzchnię obficie widelcem.
Piec w 325 przez 25 minut lub tylko do momentu, aż zestaw i krawędzie są złote.
Kruche ciasto pokroić na 24 kawałki. Całkowicie fajne.