Brązowy Cukier Granola Biscotti

Brązowy Cukier Granola Biscotti
Brązowy cukier Granola Biscotti może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz masło, proszek do pieczenia, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 10%. Spróbuj Brązowy Cukier-Cynamon Biscotti, Brązowy Cukier Cynamon Biscotti, oraz Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W maszynce połączyć mąkę, cukier, skórkę z cytryny, nasiona anyżu, proszek do pieczenia i szczyptę soli i pulsować kilka razy, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać masło i pulsować tylko do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3
Dodać jajka i wanilię i proces tylko do połączenia. Zeskrobać ciasto do miski i wymieszać z granolą. Przykryć i przechowywać w lodówce do firmy, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Lekko posmarować blachą do pieczenia. Ćwierć schłodzone ciasto i kształt na cztery 6-na-1-calowe kłody; spłaszczyć każdą kłód do prostokątnego kształtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Przenieść dzienniki do przygotowanej blachy do pieczenia i piec przez około 20 minut, lub do złotego koloru i prawie firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Niech dzienniki ostygnie na blasze do pieczenia przez 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Przenieś kłody na powierzchnię roboczą za pomocą metalowej szpatułki. Używając ząbkowanego noża i delikatnego cięcia, pokrój kłody w poprzek o grubości 1/2 cala. Ułożyć biszkopty po bokach na blasze do pieczenia i piec przez około 12 minut, lub do bardzo twardego i zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
9
Przenieść biszkopty do stojaka do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
10
Zrobić z wyprzedzeniem: biszkopty można przechowywać w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku do 1 tygodnia lub zamrażać do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn