Brązowy chleb na parze z porzeczkami i orzechami włoskimi
Need a chleb wegetariański? Brązowy chleb na parze z porzeczkami i orzechami włoskimi może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy włoskie, porzeczki, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Brązowy Chleb Sodowy Z Porzeczkami I Kminkiem, Chleb Brązowy Na Parze, oraz Chleb Żurawinowy Na Parze (Crock-Pot).
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce i zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć maślankę i melasę; dobrze wymieszać.
Dodaj do mieszaniny mąki, mieszając tylko do zwilżenia. Złożyć w porzeczki i orzechy włoskie.
Łyżka mieszaniny do 13-uncji kawy może pokryte sprayem do gotowania. Przykryć folią aluminiową pokrytą natryskiem do gotowania; zabezpieczyć folią gumką.
Umieść puszkę w powolnej kuchence elektrycznej; dodaj wystarczającą ilość gorącej wody do kuchenki, aby dojść do połowy boków puszki. Przykryj pokrywką i gotuj na wysokim ogniu przez 2 godziny i 50 minut lub do momentu, gdy drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Niech chleb ostygnie, przykryty, w puszce na drucianym stojaku na 5 minut.
Wyjmij chleb z puszki i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.