Brązowy chleb mamy
Brązowy chleb mamy może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 12 centów za porcję. Ten chleb ma 106 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i weź wodę, rodzynki, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik 9%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Mom ' s Bacon and Hash Brown Egg Bake (+Ostatnia runda Zdjęć Michigan), Chleb od A do Z mamy, oraz Chleb kukurydziany mamy.
Instrukcje
W małym rondlu zagotuj wodę.
Dodaj rodzynki i masło; zdjąć z ognia. W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, jajka, sodę oczyszczoną, wanilię i sól; wymieszać z mieszanką rodzynek.
Nasmaruj trzy 16 uncji. puszki warzyw lub owoców. Podziel ciasto między puszki i umieść na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do testu pieczywa.
Odstaw na 5 minut przed wyjęciem z puszek. W razie potrzeby zdejmij spód puszek i przepchnij pieczywo. Ostudzić na ruszcie.