Brązowy Bulion Mięsny

Brązowy Bulion Mięsny
Brązowy czas mięsa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 19g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wołowiny, pieprz, bouquet garni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bulion Mięsny, Kurczak (lub inne mięso) , oraz Kurczak Brązowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° (200C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połącz kości wołowe, cebulę i marchew na patelni. Pieczeń, obracając składniki od czasu do czasu, o 40 protokół, aż dobrze rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WołowaKość Wołowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Przenieś kości, cebulę i marchew do dużego rondla, dodając dowolne dodatki warzywne, Garni bukiet i ziarna pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Wlać wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć ją o 1 cal (2,5 cm). Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, odtłuszczając każdą pianę, która unosi się na powierzchnię. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu 3-4 godziny, aż dobrze aromatyzowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Odcedzić wywar do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Odstawić na 10 minut, a następnie odtłuścić tłuszcz z powierzchni. Zużyć natychmiast lub całkowicie schłodzić i schłodzić lub zamrozić.
7
artykuł var
8
Typ_27_data = {};
9
artykuł
10
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia29
Magazyn