Brązowy Bulion Mięsny
Brązowy czas mięsa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 19g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wołowiny, pieprz, bouquet garni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bulion Mięsny, Kurczak (lub inne mięso) , oraz Kurczak Brązowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° (200C).
Połącz kości wołowe, cebulę i marchew na patelni. Pieczeń, obracając składniki od czasu do czasu, o 40 protokół, aż dobrze rumiane.
Przenieś kości, cebulę i marchew do dużego rondla, dodając dowolne dodatki warzywne, Garni bukiet i ziarna pieprzu.
Wlać wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć ją o 1 cal (2,5 cm). Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, odtłuszczając każdą pianę, która unosi się na powierzchnię. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu 3-4 godziny, aż dobrze aromatyzowane.
Odcedzić wywar do dużej miski.
Odstawić na 10 minut, a następnie odtłuścić tłuszcz z powierzchni. Zużyć natychmiast lub całkowicie schłodzić i schłodzić lub zamrozić.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;