Brown-masło Kremowane Zimowe Zielenie może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 11g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $5.0 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz płatki czerwonej papryki, ciężką śmietanę, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mieszane zimowe warzywa z brązową bułką tartą, Dynia Zimowa Z Brązowym Masłem, oraz Brown Butter Winter Citrus Pancakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić 2 łyżki masła w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, następnie dodać mąkę i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać mleko w strumieniu, ubijając, a następnie dodać szalotkę, liść laurowy i ziarna pieprzu i doprowadzić do wrzenia, ubijając. Dusić, ubijając od czasu do czasu, 5 minut. Sos beszamelowy przecedzić przez sito o drobnych oczkach do miski, odrzucając ciała stałe i przykrywając powierzchnię papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Liście Laurowe
Szalotka
SOS
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Trzepaczka
Sito
Cukierki Peachie-o
3
Odrzuć łodygi i środkowe żebra z zieleni, a następnie grubo posiekaj liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
żeberka
4
Smażyć lardony w szerokim 6-do 8-quart ciężkiego garnka na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoto-brązowy, ale nie chrupiące, o 8 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Przełożyć do ręczników papierowych, aby odsączyć, następnie wylać tłuszcz z garnka i wytrzeć do czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Garnek
6
Ogrzać pozostały 1/2 kij masło w garnku na średnim ogniu, aż rumiane i pachnące, o 2 protokół, następnie gotować cebulę, mieszając, aż zmięknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
7
Zwiększyć ciepło do średnio wysokiego, a następnie wymieszać zieleninę, 1 garść na raz, pozwalając każdej garści więdnąć przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
8
Dodaj beszamel, śmietanę, czosnek, płatki czerwonej papryki, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i zagotuj, odsłonięte, mieszając, aż sos będzie miękki, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Zieloni
Pieprz
Krem
SOS
Sól
9
Wymieszać z lardons, ocet, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ocet
1
* Sos beszamelowy można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, a jego powierzchnia pokryta jest pergaminem. Przed użyciem wymieszać.* Warzywa można posiekać 1 dzień wcześniej i schłodzić w dużej szczelnie zamkniętej torbie.