Brązowe Masło Smażone Brukselka
Brązowe masło smażone brukselka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,44 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, masła, popękanego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Brukselka I Kasztany W Brązowym Maśle, Brukselka Z Brązowym Masłem I Orzechami Laskowymi, oraz Spaghetti z brązowym masłem brukselka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku zagotuj osoloną wodę.
Dodać brukselkę i blanszować, o 1 minutę, aż jasnozielony.
Na patelni saute dodać masło, kminek i popękany czarny pieprz. Roztopić masło, aż zbrązowieje.
Odcedzić liście brukselki i wrzucić do mieszanki masła do herbu. Doprawić solą i sokiem z cytryny i podawać.