Brzuszek wieprzowy banh mi

Brzuszek wieprzowy banh mi
Przepis wieprzowina brzuch banh mi może zaspokoić swoje Wietnamskie pragnienie w przybliżeniu 2 godziny. Jedna porcja zawiera 5980 kalorii, 137g białka, oraz 479g tłuszczu. Na 24,33 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz , ocet ryżowy, opłucz daikon i marchew osobno pod bieżącą wodą, aż woda będzie czysta. energicznie wstrząsnąć, aby usunąć nadmiar wody, a kilka innych składników pod ręką, można zrobić to. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wietnamski Karmel Duszony Wieprzowina Brzuch Banh Mi-Sklep Z Paznokciami Zjada # 4, Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen), oraz Sous-Vide bułeczki wieprzowe z majonezem wieprzowym i ogórkami szybko kiszonymi dla podobnych receptur.

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwechipotle aiolichipotle aioli2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepakowany brązowy cukierpakowany brązowy cukier2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejulienned marchew, z około 2 dużych obranych i przyciętych marchwijulienned marchew, z około 2 dużych obranych i przyciętych marchwi1porcja startego parmezanuChipotle aioli chipotle purée (wymieszane z papryki chipotle z puszki w sosie adobo)Chipotle aioli chipotle purée (wymieszane z papryki chipotle z puszki w sosie adobo)4warzywo (np. szpinak)posiekana kolendraposiekana kolendra1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejulienned ogórekjulienned ogórek1W osobnych, niereaktywnych miseczkach ułożyć julienned daikon i marchew. Posypać 1 łyżką soli i delikatnie wymieszać z warzywami. Odstawić na 30 minutW osobnych, niereaktywnych miseczkach ułożyć julienned daikon i marchew. Posypać 1 łyżką soli i delikatnie wymieszać z warzywami. Odstawić na 30 minut10goździkiczosnek obranyczosnek obrany2caleimbir, obrany i cienko pokrojonyimbir, obrany i cienko pokrojony787Każda porcja: kalorie; 18 gramów białka; 64 gramów węglowodanów; 3 gramy błonnika; 51 gramów tłuszczu; 20 gramów tłuszczów nasyconych; 78 mg. cholesterolu; 1610 mg. sódKażda porcja: kalorie; 18 gramów białka; 64 gramów węglowodanów; 3 gramy błonnika; 51 gramów tłuszczu; 20 gramów tłuszczów nasyconych; 78 mg. cholesterolu; 1610 mg. sód21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowej2. Grill kanapki za pomocą prasy panini lub na grillu na średnim ogniu i ważone czymś ciężkim (jak Patelnia żeliwna). Każdą kanapkę przeciąć na pół i od razu podawać2. Grill kanapki za pomocą prasy panini lub na grillu na średnim ogniu i ważone czymś ciężkim (jak Patelnia żeliwna). Każdą kanapkę przeciąć na pół i od razu podawać1jalapeño w plasterkach, więcej do smakujalapeño w plasterkach, więcej do smaku2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPieprzPieprz3151 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarynowana marchewka i daikonmarynowana marchewka i daikon3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMarynowany daikon i marchew julienned daikon, z przyciętego i obranego korzenia o długości około 8 caliMarynowany daikon i marchew julienned daikon, z przyciętego i obranego korzenia o długości około 8 cali2Wyjąć wieprzowinę z duszonego płynu i umieścić w niereaktywnym naczyniu. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na nocWyjąć wieprzowinę z duszonego płynu i umieścić w niereaktywnym naczyniu. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc3151 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweduszony brzuch wieprzowyduszony brzuch wieprzowy1kilogramybrzuch wieprzowy bez skóry, najlepiej Kurobutabrzuch wieprzowy bez skóry, najlepiej Kurobuta2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejapoński sos sezamowyjapoński sos sezamowy2Spód: okruszki z herbatników grahamsól, podzielonasól, podzielona41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSólSól4Sandwich assembly ciabatta rolls, połówkaSandwich assembly ciabatta rolls, połówka2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczeń z polędwicy wieprzowej, przyciętapieczeń z polędwicy wieprzowej, przycięta791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier, plus więcej do smaku, w razie potrzebycukier, plus więcej do smaku, w razie potrzeby2Daikon i marchew opłukać osobno pod zimną bieżącą wodą, aż woda będzie czysta. Energicznie wstrząsnąć, aby usunąć nadmiar wodyDaikon i marchew opłukać osobno pod zimną bieżącą wodą, aż woda będzie czysta. Energicznie wstrząsnąć, aby usunąć nadmiar wody
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia83
Magazyn