Brzoskwiniowy Placek Lodowy

Brzoskwiniowy Placek Lodowy
Ciasto brzoskwiniowe może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 791 kalorii, 10g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, pekany, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lody Brzoskwiniowe, Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, oraz Ciasto Z Lodami Cynamonowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać 1 1/4 szklanki cukru granulowanego, sok z cytryny i brzoskwinie w dużym garnku; odstawić 15 protokół. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, aż brzoskwinie będą miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wyjąć 3/4 szklanki brzoskwinie z rowkiem łyżką i przechowywać w lodówce do polewy. Pozostałe brzoskwinie i płyn do gotowania przecedzić w blenderze; przenieść do miski i zamrozić do bardzo gęstej, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i wyłóż blachę do pieczenia folią. Grubo zmiażdżyć krakersy graham i wrzucić z pozostałą 1/4 szklanki cukru granulowanego, pekan i masła na przygotowanej blasze do pieczenia; rozłożyć na cienką warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Piec 7 protokół, następnie wymieszać i kontynuować pieczenie aż złoty kolor, 6 do 10 więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Ostudzić i utwardzić, następnie pokruszyć i odstawić.
1
Niech 2 kufle lodów zmiękczają w temperaturze pokojowej, aż do rozsmarowania, około 10 minut. Pokryj 9-calową patelnię springform sprayem do gotowania i ułóż dno i boki folią, pozostawiając 2-calowy zwis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Zmiękczone lody rozprowadzić na przygotowanej patelni, a następnie równomiernie polać puree z brzoskwini. Zamrozić, aż puree będzie twarde, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Niech pozostałe 2 kufle lodów zmiękną, 10 minut, a następnie rozłóż na puree z brzoskwini.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
4
Posypać 1 szklanką mieszanki orzechów pekan i wcisnąć do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
5
Pokroić ciasta Funt wzdłuż na 1 1/2-cala grubości plastry; ułóż plastry w jednej warstwie na wierzchu lodów, przycinanie w razie potrzeby. Przykryć plastikową folią i zamrozić do twardego, co najmniej 6 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Śmietanę, cukier cukierniczy i wanilię ubić w misce mikserem na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Odkryj ciasto, a następnie odwróć je na talerz; Usuń pierścień formy sprężynowej i pozostałą folię. Wierzch i boki przykryć bitą śmietaną. Top z zarezerwowanych brzoskwiń i pozostałej mieszaniny orzechów pekan. Zamrozić do twardości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Zdjęcia Yunhee Kim

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn