Brzoskwiniowy Krzew
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj brzoskwini. Ten przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 216 godzin i 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, cukier granulowany, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brzoskwiniowy Krzew Makktail, Brzoskwiniowo-Imbirowy Krzew, oraz Imbir Brzoskwinia Krzew dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brzoskwinie pokroić na pół i umieścić w średniej, niereaktywnej misce.
Dodać cukier i wrzucić, aż brzoskwinie są dokładnie pokryte i większość cukru rozpuszcza. Przykryć szczelnie folią i przechowywać w lodówce przez 2 dni, sprawdzając po 1 dniu, aby upewnić się, że cały cukier na dnie się rozpuścił. (Jeśli cukier się nie rozpuścił, wrzucić ponownie.)
Dodać ocet i bazylii i mieszać do połączenia. Przykryć szczelnie folią i przechowywać w lodówce przez 7 do 10 dni.Ustaw sitko o drobnych oczkach na średniej misce. Odcedzić mieszaninę brzoskwini, naciskając na nią gumową szpatułką lub drewnianą łyżką, aby wydobyć cały płyn; wyrzucić zawartość Sitka.
Przenieść krzew brzoskwini do słoika kufla lub pojemnika, przykryć szczelną pokrywką i przechowywać w lodówce do 6 miesięcy.