Brzoskwiniowy Holenderski naleśnik z kompot wiśniowy
Brzoskwiniowy Holenderski naleśnik z kompot wiśniowy jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten poranny posiłek ma 204 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mleko, sól koszerna, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Spróbuj Brzoskwiniowy Holenderski Naleśnik Z Kompot Wiśniowy, Brzoskwiniowy Holenderski naleśnik z kompot wiśniowy, oraz Brzoskwiniowy Holenderski naleśnik z kompot wiśniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś miód, skórkę cytrynową, lemonjuice i 1/2 szklanki wody do wrzenia w małym rondlu.
Dodać wiśnie i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sosjest syropy, o 15 protokół.
Przenieść cherrycompote do średniej miski i chill.DO przed: kompot można zrobić 1 dzień. Kryj się i wyluzuj.
Usuń skórkę z cytryny tuż przed podaniem.
Rozgrzej piekarnik do 218°. rozpuść 2 łyżki stołoweprzycisk w małym rondlu; zeskrobać w ablendzie.
Dodaj jajka, mąkę, mleko,1 łyżkę cukru, ekstrakt waniliowy i sól. Blend ciasto aż do zgniecenia; odstawić w blenderze.
Rozgrzać patelnię żeliwną 12" na średnim ogniu.
Dodać pozostałe 2 łyżki masła i barwienie 2 łyżki cukru i gotować, mieszajączawsze, aż cukier zacznie karmelizować, o 2 protokół.
Dodaj brzoskwinie na patelni; zwiększyć ogień do średnio-wysokiej i gotować, często mieszając, aż zmiękną, o ok. 2 protokół. Krótko reblend reserved pancakebatter.
Wlać równomiernie brzoskwinie i przenieść do piekarnika.
Piec naleśniki, aż nadmuchane i goldenbrown całego, 17-20 minut (będzie deflateas wkrótce po wyjęciu z piekarnika).Naleśnik pyłu z cukrem pudrem iuserwować natychmiast, przechodząc kompot z wiśni na bok.