Brzoskwiniowy Holenderski naleśnik z kompot wiśniowy

Brzoskwiniowy Holenderski naleśnik z kompot wiśniowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj brzoskwiniowego holenderskiego naleśnika z kompot wiśniowym. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka koszernej soli, mąki, ekstraktu z wanilanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brzoskwiniowy Holenderski Naleśnik Z Kompot Wiśniowy, Brzoskwiniowy Holenderski naleśnik z kompot wiśniowy, oraz Naleśnik Holenderski z kompot truskawkowo-migdałowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś miód, skórkę cytrynową, lemonjuice i 1/2 szklanki wody do wrzenia w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MiódMiód
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać wiśnie i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sosjest syropy, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
3
Przenieść cherrycompote do średniej miski i chill.DO przed: kompot można zrobić 1 dzień. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Usuń skórkę z cytryny tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
1
Rozgrzej piekarnik do 218°. rozpuść 2 łyżki stołoweprzycisk w małym rondlu; zeskrobać w ablendzie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj jajka, mąkę, mleko,1 łyżkę cukru, ekstrakt waniliowy i sól. Blend ciasto aż do zgniecenia; odstawić w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Rozgrzać patelnię żeliwną 12" na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać pozostałe 2 łyżki masła i barwienie 2 łyżki cukru i gotować, mieszajączawsze, aż cukier zacznie karmelizować, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
5
Dodaj brzoskwinie na patelni; zwiększyć ogień do średnio-wysokiej i gotować, często mieszając, aż zmiękną, o ok. 2 protokół. Krótko reblend reserved pancakebatter.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wlać równomiernie brzoskwinie i przenieść do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec naleśniki, aż nadmuchane i goldenbrown całego, 17-20 minut (będzie deflateas wkrótce po wyjęciu z piekarnika).Naleśnik pyłu z cukrem pudrem iuserwować natychmiast, przechodząc kompot z wiśni na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn