Brzoskwiniowy Crisp

Brzoskwiniowy Crisp
Brzoskwiniowy Crisp wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 642 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka skórki z cytryny, mąka, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 20 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie, Brzoskwiniowy Crisp, oraz Brzoskwiniowy Crisp.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
1
Brzoskwinie wrzucić do dużej miski ze skórką i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Dodać resztę składników i wymieszać do połączenia. Równomiernie podzielić nadzienie pomiędzy ramekiny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym z wyjątkiem wody. Impuls do połączenia, to zajmie około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj wodę, 1 łyżkę na raz, aż mieszanina będzie zbrylona, ale krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
3
Każdy ramekin ułożyć polewą. Pamiętaj, aby luźno posypać polewą i nie pakować jej. Chodzi o to, aby wyglądać bardzo krucho i skalisto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Umieść ramekiny na blasze i piecz w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut, lub do momentu, gdy nadzienie będzie gorące i bąbelkowe, a polewa brązowa i chrupiąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn