Brzoskwiniowy Chutney

Brzoskwiniowy Chutney
Brzoskwiniowy Chutney może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 49 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz brązowy cukier, kolendra, pieprz jalapeño i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Brzoskwiniowy Chutney, Brzoskwiniowy Chutney, oraz Szynka z brzoskwiniowym Chutney dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut. Wymieszaj jalapeo. Dusić, odkryte, 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjąć z ognia; wymieszać kolendrę i sok. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn