Brzoskwiniowy Chleb Brzoskwiniowy
Przepis brzoskwiniowy chleb brzoskwiniowy można zrobić w około 55 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 14g tłuszczu i w sumie 357 kalorii. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 81 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga przetworów brzoskwiniowych, mąki, masła i jajek. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako chleb. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. "Just Peachy" Peach Bellinis, Po Prostu Brzoskwiniowy: Brzoskwinia Melba Galettes, oraz Lody Brzoskwiniowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia i sól.
Odcedź brzoskwinie, rezerwując 1/4 szklanki syropu. Drobno posiekaj 1 szklankę brzoskwiń; odstawić.
Umieść pozostałe brzoskwinie i zarezerwowany syrop w blenderze lub robocie kuchennym; dodaj jajka i masło. Przykryj i przetwarzaj do uzyskania gładkości. Mieszaj z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Dodać orzechy pekan i posiekane brzoskwinie.
Łyżka do dwóch natłuszczonych 5-3/4-in. x 3-w. x 2-w. Patelnie bochenkowe.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.
Podawać z przetworami brzoskwiniowymi.