Brzoskwiniowy budyń chlebowy z sosem karmelowym

Brzoskwiniowy budyń chlebowy z sosem karmelowym
Brzoskwiniowy budyń chlebowy z sosem karmelowym może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 52 grosze za porcję. 161 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelowy budyń chlebowy z kremowym sosem karmelowym, Peachy Gruszka Budyń Chlebowy, oraz Budyń chlebowy Cappuccino z sosem karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Brzoskwinie posiekać i lekko rozgnieść w misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
3
Połącz słodzone mleko skondensowane i jajka; dodaj je do brzoskwiń i dobrze wymieszaj. Wymieszać z gorącą wodą, roztopionym masłem, cynamonem i wanilią. Wymieszać francuski chleb do mieszaniny kremu, aż chleb jest całkowicie zwilżony. Przełożyć budyń do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Piec, aż nóż włożony w środek budyniu wyjdzie czysty, około 1 godziny i 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Podczas pieczenia budyniu, połączyć brązowy cukier, 1/2 szklanki masła, syrop kukurydziany, i rum w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu przez 3 do 4 minut lub aż tylko lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Lekko ostudzić.
7
Wyjmij budyń z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez około dziesięć minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Podawać na ciepło z sosem karmelowym. Ostudzić i przykryć resztki budyniu i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn