Brzoskwiniowy budyń chlebowy z sosem karmelowym
Brzoskwiniowy budyń chlebowy z sosem karmelowym może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 52 grosze za porcję. 161 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelowy budyń chlebowy z kremowym sosem karmelowym, Peachy Gruszka Budyń Chlebowy, oraz Budyń chlebowy Cappuccino z sosem karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Brzoskwinie posiekać i lekko rozgnieść w misce do miksowania.
Połącz słodzone mleko skondensowane i jajka; dodaj je do brzoskwiń i dobrze wymieszaj. Wymieszać z gorącą wodą, roztopionym masłem, cynamonem i wanilią. Wymieszać francuski chleb do mieszaniny kremu, aż chleb jest całkowicie zwilżony. Przełożyć budyń do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec, aż nóż włożony w środek budyniu wyjdzie czysty, około 1 godziny i 10 minut.
Podczas pieczenia budyniu, połączyć brązowy cukier, 1/2 szklanki masła, syrop kukurydziany, i rum w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu przez 3 do 4 minut lub aż tylko lekko zgęstnieje.
Wyjmij budyń z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez około dziesięć minut przed podaniem.
Podawać na ciepło z sosem karmelowym. Ostudzić i przykryć resztki budyniu i przechowywać w lodówce.