Brzoskwiniowo-tostowe lody pekanowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 90 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka cukru, soli kuchennej, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tosty Coconut Cold Brew Bananan Ice Cream, Lody Brzoskwiniowe Kokosowe Z Prażonymi Migdałami Najlepiej Lizać! 2008, oraz Cytrynowy placek Lodowy bezowy z prażoną skórką z orzechów pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki ubić w dużym, ciężkim rondlu. Stopniowo ubijaj mleko i śmietanę do ubijania. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 10 do 12 minut lub aż mieszanina lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
2
Zdjąć z ognia.
3
Żółtko ubić, aż lekko zgęstnieje. Stopniowo ubij około 1 szklanki gorącej mieszanki śmietany do żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Dodaj mieszaninę żółtka do pozostałej mieszaniny śmietany, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
żółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Ubić pastę z wanilii. Schłodzić 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Waniliowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
W międzyczasie gotuj brzoskwinie i syrop kukurydziany w małym rondlu na średnim ogniu, często mieszając, 4 do 5 minut. Grubo rozgnieść i ostudzić 30 minut. Mieszamy mieszaninę brzoskwiniową do schłodzonej mieszanki śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Kukurydziany
Brzoskwinia
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Umieścić folię bezpośrednio na mieszance śmietany i schłodzić 8 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
8
Tymczasem, roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu; dodać pekan, i gotować, stale mieszając, 8 do 9 minut lub aż tosty i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Zdjąć z ognia i posypać 1/4 łyżeczki. sól koszerna. Całkowicie schłodzić (około 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Koszerna
10
Wlać schłodzoną mieszaninę śmietany do pojemnika zamrażalnika o objętości 1 1/2 qt. elektryczny ekspres do lodów i zamrażać zgodnie z instrukcjami producenta. (Instrukcje i czas mogą się różnić.) Przed przeniesieniem lodów do hermetycznego pojemnika w celu dalszego zamrażania, wymieszaj mieszaninę orzechów pekan.