Brzoskwiniowo-orzechowy Mascarpone Bruschetta
Brzoskwinia i orzech laskowy Mascarpone Bruschetta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 240 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz brzoskwinie, miód, ser mascarpone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Musztarda-mascarpone Bruschetta, Truskawkowy Mascarpone Bruschetta, oraz Świeże Figi, Rukola I Mascarpone Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425).Tymczasem ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Używając 1 łyżki oleju, bardzo lekko posmaruj wierzchy chleba olejem. Obróć plastry i posmaruj pozostałą 1 łyżką oleju. Obficie przyprawić jedną stronę tylko solą.
Mascarpone i Likier umieścić w małej misce i wymieszać, aby połączyć; odstawić.Połówki i brzoskwinie.
Pokroić w 1/4 cala grubości slices.To podawać, na każdą kromkę chleba rozprowadzić równą ilość mieszanki mascarpone. Plastry brzoskwini podzielić między plastry chleba, skropić miodem i posypać orzechami laskowymi.
Bruschetta pokroić na kawałki w razie potrzeby i służyć.