Brzoskwiniowo-Imbirowe Chrupiące
Brzoskwiniowo-imbirowy Crisp może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier granulowany, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chrupiące ciasto brzoskwiniowo-imbirowe, Brzoskwinia, Rabarbar I Imbir Crisp, oraz Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Mąkę, 1/4 szklanki cukru granulowanego i brązowy cukier wymieszać w misce.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 noże, aż będą kruche. Wymieszaj migdały.
Połącz brzoskwinie i pozostałe składniki w misce. Łyżka mieszanki brzoskwini do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Piec w 375 przez 45 minut lub do lekko rumiane i bąbelki.