Brzoskwiniowo-Bazyliowy Lód
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Lód brzoskwiniowo-bazyliowy może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 111 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier, wodę, brzoskwinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto brzoskwiniowo-bazyliowe, Sorbet Z Bazylii Brzoskwiniowej, oraz Syrop Brzoskwiniowo-Bazyliowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić cukier w blenderze; proces do bardzo drobno zmielone.
Dodaj bazylii; proces aż drobno mielone.
Wlać do 8-calowego kwadratowego szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia.
Połącz plastry brzoskwini, 2/3 szklanki wody i sok z cytryny w blenderze; proces do gładkiej.
Wlać mieszaninę soku na mieszaninę cukru i mieszać, aż cukier się rozpuści. Przykryć i zamrozić do częściowego zamrożenia (około 1 godziny). Zeskrobać widelcem, zgniatając wszelkie grudki. Zamrozić, skrobać widelcem co godzinę, 4 godziny lub aż do całkowitego zamrożenia i puszystości.