Peachy Pork Medaillons to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 233 kalorie, 24g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz polędwiczki wieprzowe, nektar brzoskwiniowy, piernik i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać nektar brzoskwiniowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Zapiekane Ciasto Brzoskwiniowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Brzoskwiniowa Wieprzowina, Brzoskwiniowe Żeberka Wieprzowe, oraz Peachy Pork Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Częściowo zamrozić polędwiczki; zetrzeć tłuszcz z polędwiczek.
2
Polędwiczki pokroić ukośnie w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
3
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
5
Dodać połowę wieprzowiny i gotować 3 minuty z każdej strony lub aż wieprzowina jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Usuń wieprzowinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Odcedzić; odstawić i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi plastrami wieprzowiny. Wycierać kapiele z patelni papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Połącz nektar brzoskwiniowy i następne 3 składniki na patelni. Powrót wieprzowiny na patelni. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 4 do 5 minut lub aż wieprzowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Litry Wody Gazowanej, Schłodzonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Przełożyć wieprzowinę na półmisek, używając łyżki szczelinowej. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
10
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
11
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej i chutney do mieszanki brzoskwiniowego nektaru; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Litry Wody Gazowanej, Schłodzonej
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
12
Dodać brzoskwinie i pokrojoną zieloną cebulę. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje. Łyżka mieszanki brzoskwiniowej nad wieprzowiną.