Brzoskwiniowe ciasto na grillu

Brzoskwiniowe ciasto na grillu
Need a deser wegetariański? Brzoskwiniowe ciasto do góry nogami na grillu może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka mleka, soli, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami, Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill węglowy. Nasmaruj dno tylko 8-calowej kwadratowej patelni masłem (wyrzuć niewykorzystane masło).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
PatelniaPatelnia
2
Posypać brązowym cukrem równomiernie na dnie patelni. Ułóż brzoskwinie w jednej warstwie na brązowym cukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W dużej misce wymieszaj granulowany cukier, mleko, olej, wanilię i jajko, aż cukier całkowicie się rozpuści. Ubić w mące, proszku do pieczenia i soli, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać ciasto na brzoskwinie na patelni, całkowicie pokrywając brzoskwinie i wygładzając ciasto łopatką lub łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
5
Napełnij 8-calową patelnię z folii kwadratowej do połowy wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Umieść na dnie grilla; ułóż gorące węgle wokół patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
PatelniaPatelnia
7
Umieść stojak do grilla na grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Umieść patelnię na stojaku bezpośrednio nad patelnią z wodą. Pozwoli to ciasto gotować równomiernie na pośrednim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
9
Przykryj grill, pozostawiając otwory wentylacyjne otwarte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Piec ciasto 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
11
Uruchom cienki nóż wokół krawędzi patelni poluzować ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
12
Umieść talerz do góry nogami nad patelnią; obróć płytę i patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Zdjąć patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn