Brzoskwiniowe Ciasto Do Góry Nogami
Need a deser wegetariański? Ciasto brzoskwiniowe do góry nogami może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 304 kalorie, 7G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sodę oczyszczoną, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami, Niskotłuszczowe Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w misce. Łyżka do 9-calowej okrągłej patelni do ciast pokrytej sprayem do gotowania.
W dużej misce umieścić 2/3 szklanki cukru i 4 kolejne składniki (2/3 szklanki cukru przez jajko); ubijać mikserem ze średnią prędkością do dobrze wymieszanego (przez około 5 minut). Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól połączyć, dobrze mieszając trzepaczką.
Mieszankę mąki dodać do mieszanki cukru na przemian z maślanką, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki; wymieszać po każdym dodaniu.
Łyżka ciasto na mieszaninę brzoskwinia na patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić przez 10 minut w patelni na stojaku z drutu.
Umieść talerz do góry nogami na torcie i odwróć na talerz.
Podawać na ciepło z mrożonym jogurtem i syropem karmelowym.