Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta brzoskwiniowego do góry nogami. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 308 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, śmietanę, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 12%. Spróbuj Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami, Niskotłuszczowe Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. (Pomaga to w sprzątaniu.) Wrzucić brzoskwinie z sokiem z cytryny. Mąkę, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Sok Z Cytryny
Brzoskwinia
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
3
Gotować 1/2 Puchar cukru granulowanego w 10-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu drewnianą łyżką, 10 minut lub aż cukier topi się i zamienia głęboki bursztynowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Patelnia
4
Zdjąć z ognia. Natychmiast dodaj 1/4 szklanki masła, energicznie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
5
Rozprowadzić karmelizowany cukier płaszcz dno patelni równomiernie, i posypać brązowym cukrem. Ułóż kliny brzoskwini w koncentrycznych kręgach nad mieszaniną cukru, nakładając się w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Brzoskwinia
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Podziel ziarno wanilii wzdłuż i zeskrobaj nasiona do miski wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego. Ubić nasiona wanilii i pozostałe 3/4 szklanki cukru granulowanego i 1/2 szklanki masła na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
8
Dodać śmietanę, ubijając do wymieszania. Stopniowo dodawać przesianą mieszaninę mąki, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania i zatrzymując się, aby w razie potrzeby zeskrobać miskę. Łyżka ciasto na brzoskwinie w patelni, i rozprowadzić na pokrycie.
Umieść patelnię na przygotowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia
10
Piec w 350 przez 40 do 45 minut lub aż złoty kolor będzie brązowy, a drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut. Poprowadź nóż wokół krawędzi, aby poluzować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
Nóż
11
Ostrożnie wylać nadmiar płynu z patelni do miarki i rezerwy. (W porządku, jeśli nie masz nadmiaru płynu-wszystko zależy od tego, jak soczyste są Twoje owoce.) Ostrożnie odwróć ciasto na talerz i skropić dowolnym zarezerwowanym płynem. Lekko ostudzić (około 10 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Patelnia
12
Ciasto pokroić w kliny za pomocą ząbkowanego noża. W razie potrzeby wymieszać ze słodzoną bitą śmietaną i podawać natychmiast.