Brzoskwiniowe Chmury

Brzoskwiniowe Chmury
Brzoskwiniowe chmury mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 5G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz krem z kamienia nazębnego, białka jaj, cukier i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 20 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bezowe chmury z twarogiem brzoskwiniowym, Obłoki Orzechowe, oraz Chmury o zachodzie słońca.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Białka ubić w czystej, suchej misce z mikserem elektrycznym przez 2 minuty. Ubić w soli i śmietanie Tatar. Kontynuuj ubijanie i wlać cukier, kilka łyżek na raz, aż mieszanina będzie błyszcząca i sztywna. Złożyć wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść w nasmarowanym talerzu lub łyżce lub rurce na pergaminowanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Wstawić do nagrzanego piekarnika i wyłączyć piekarnik. Pozostaw bezę w nieotwartym piekarniku 8 godzin lub na noc. Aby podać, umieścić bezę na półmisku serwowania i ułożyć brzoskwinie na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn