Brzoskwinie Stovetop z polewą Streusel i pikantną śmietaną wymagają z grubsza 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 666 kalorii. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka masła, brzoskwinie, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szarlotka ze śmietaną z polewą Streusel, Ciasto kawowe żurawinowo - śmietankowe z polewą Streusel, oraz Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, ubić śmietanę i kilka Tarek skórki z pomarańczy i cytryny, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 Paluszki Precelkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj sok z połowy pomarańczy i połowy cytryny. Smak, aby sprawdzić, czy ma świeży smak z cytrusów. Jeśli nie, dodaj sok z pozostałych połówek owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3
Trzepaczką zmiksować i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Za pomocą małego noża do parkowania przeciąć środek każdej brzoskwini, aby ją zmniejszyć o połowę i usunąć otwór.
Podgrzać małą patelnię saute i dodać miód. Powinien zacząć się spieniać i bąbelkować. Utrzymuj ciepło na niskim poziomie i pozwól miodzie delikatnie się gotować. Uwaga: miód staje się niezwykle gorący-należy uważać, aby utrzymać ciepło na niskim poziomie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Na dużej patelni na średnim ogniu, roztopić masło. Kiedy zacznie spieniać się i stają się jasnobrązowe na krawędziach, dodaj plastry brzoskwini i wymieszaj, aby pokryć masłem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż brzoskwinie staną się miękkie, 3 do 5 minut.
Dodać skórkę z limonki i sok. Wymieszać, aby zmiksować. Tymczasem sprawdź miód. Powinien być złotobrązowy. Jeśli pianka uniemożliwia widzenie koloru, wyjmij garnek z ognia i dmuchnij w środek pianki, aby zobaczyć kolor pod spodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami