Brzoskwinie w syropie imbirowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj brzoskwinie w syropie imbirowym. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka brzoskwiń, woda, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Brzoskwinie z syropem imbirowym i maślanką, Nektaryny i brzoskwinie z syropem lawendowym, oraz Brzoskwinie I Nektaryny W Syropie Miodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dusić wino, woda, cukier, i imbir, mieszając od czasu do czasu, aż zredukowane do około 3/4 szklanki, o 15 protokół.
Gdy syrop się gotuje, brzoskwinie pokroić w plasterki i wymieszać z sokiem z cytryny.
Na brzoskwinie wlać gorący syrop przez drobne sito, następnie wymieszać.
* Brzoskwinie mogą stać w syropie, przykryte, do 2 godzin w temperaturze pokojowej.