Brzoskwinie Tequila
Tequila Peaches to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ten napój ma 488 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku ananasowego, brzoskwinie, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Brzoskwinie Tequila, Tequila Smash-koktajl tequili i domowe wiśnie Maraschino, oraz Koktajl tequili: pikantna brzoskwiniowa tequila z kwaśną nutą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz sok ananasowy i miód w średnim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 15 protokół.
Dodaj tequilę i nadal gotować przez 2 Więcej minut. Wyłączyć ogrzewanie i odstawić na bok.
W międzyczasie przygotuj patelnię do grilla lub grilla do średniej wysokości.
Rozłóż masło na każdej połowie brzoskwini i grilluj, płasko w dół, aż do ogrzania, około 4 minut.
Dodać grillowane brzoskwinie do syropu tequili i odstawić na 20 minut przed podaniem.
Brzoskwinie podawać z mrożonym jogurtem i skropić syropem z tequili.
Uwaga kucharza: brzoskwinie mogą stać w syropie, przykryte, do 2 godzin w temperaturze pokojowej.