Brzoskwinie schłodzone w czerwonym winie
Brzoskwinie schłodzone w czerwonym winie to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz gęste brzoskwinie, cukier, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Schłodzony Sos Owocowy Z Czerwonego Wina, Wino gotowane brzoskwinie z lodami, oraz Pesche al vino rosso (brzoskwinie w czerwonym winie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać brzoskwinie, Wino i cukier, delikatnie mieszając. Przykryć i schłodzić 2 godziny, mieszając od czasu do czasu. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki brzoskwini do każdego z 6 małych miseczek.
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.