Brzoskwinie Pieczone Makaronem
Pieczone brzoskwinie z makaronem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz okruchy makaronu kokosowego, daktyle, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 39%. Spróbuj Brzoskwinie Nadziewane Makaronem Kokosowym, Pieczone Brzoskwinie, oraz Pieczony łosoś i brzoskwinie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń łodygi z brzoskwiń. Obierz jedną trzecią każdej brzoskwini. Za pomocą małego noża przeciąć koniec łodygi i dół, aby poluzować i usunąć dół, pozostawiając dno nienaruszone. Jeśli to konieczne, pokrój około 1/4 cala od podstaw brzoskwiń, aby siedziały płasko; brzoskwinie posmaruj sokiem z cytryny.
Łyżka 1 łyżka daktyli do jamy każdej brzoskwini. Delikatnie naciśnij 1/4 szklanki okruchów makaronu na wierzchu każdej brzoskwini.
Umieścić brzoskwinie w zapiekance 1 1/2-quart. Przykryć i piec w 350 przez 30 minut lub aż brzoskwinie będą miękkie. Odkryć i piec dodatkowe 8 minut lub aż okruchy są złotobrązowe.