Brzoskwinie owinięte pancettą z bazylią i dojrzałym balsamicznym

Brzoskwinie owinięte pancettą z bazylią i dojrzałym balsamicznym
Brzoskwinie owinięte pancettą z bazylią i dojrzałym balsamicznym jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka wieku ocet balsamiczny, liście bazylii, brzoskwinie freestone-połówki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brzoskwinie owinięte pancettą z bazylią i dojrzałym balsamicznym, Pomidory ze świeżą bazylią i dojrzałym balsamicznym, oraz Małże w Pancetcie z bazylią.

Instrukcje

1
Ułóż plastry pancetta na powierzchni roboczej. Na brzeg każdego plasterka ułożyć klin brzoskwini, doprawić solą i pieprzem, a na wierzch ułożyć liść bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
2
Zwiń pancettę, aby zamknąć brzoskwinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Na średniej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Dodać połowę owinięte brzoskwinie i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż pancetta jest rumiane i chrupiące, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
5
Przełożyć na talerz i powtórzyć z pozostałymi brzoskwiniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
6
Lekko skropić brzoskwinie dojrzałym octem balsamicznym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Balsamiczny PostarzanyOcet Balsamiczny Postarzany
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn