Brzoskwinia, Mozzarella i chrupiąca Sałatka Prosciutto

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Brzoskwinia Tyler Florence, Mozzarella, i chrupiące Prosciutto sałatka może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 433 kalorie, 17g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet balsamiczny, sól koszerna i pieprz, prosciutto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana mamy tolana (Tyler Florence), Kolacja dziś wieczorem: ostateczna Sałatka ziemniaczana Tylera Florence, oraz The Burger Bar-Tyler Florence.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350 ° Fahrenheita. Na blasze do pieczenia ułóż plastry prosciutto w jednej warstwie.
Piec do jędrnego i złocistego, 15-20 minut. Prosciutto może nie być chrupiące w piekarniku, ale stanie się chrupiące, jak ostygnie.
W międzyczasie Wrzuć brzoskwinie, koper włoski i rukolę do dużej miski.
W małej misce przygotuj sos, ubijając razem ocet i olej, dodając olej w powolnym strumieniu, aby utworzyć emulsję. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Warzywa wrzucić razem z dressingiem i ułożyć na półmisku lub na talerzach. Nestle mozarella wśród składników, i top z chrupiącą prosciutto.