Brzoskwinia i Jagoda chrupiące z chrupiącą polewą
Brzoskwinia i Jagoda chrupiąca z chrupiącą Polewą to bezmleczne deser. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, brązowy cukier, płatki zbożowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące Brzoskwiniowo-Jagodowe Chrupiące, Brzoskwinia i Jagoda chrupiące z przyprawami - Pekan polewa, oraz Babeczki Jagodowe Z Cynamonową Polewą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. Spryskać dno i boki kwadratowego naczynia do pieczenia, 8x8x2 cale lub prostokątne naczynie do pieczenia, 11x7x1 1/2 cala, sprayem do gotowania.
W naczyniu do pieczenia umieścić brzoskwinie i jagody.
Wymieszać brązowy cukier, sok pomarańczowy, cynamon i gałka muszkatołowa w małej misce; mżawka na owoce.
Posypać pokruszonymi płatkami i orzechami pekan.
Piec 10 do 15 minut dłużej lub aż brzoskwinie będą miękkie po przekłuciu widelcem.
Podawać na ciepło lub na zimno z bitą polewą.