Bruschetta z szalotką
Przepis Bruschetta z szalotką jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Ta przystawka ma 397 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pomidory romskie, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Bruschetta z szalotką, Szalotka Pieczona, oraz Kurczak z szalotką.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać pomidory roma, mielony czosnek, szalotki, bazylia, sok z cytryny, sól, pieprz i 1/3 szklanki oliwy z oliwek.
Posiekany czosnek i 1/4 szklanki oliwy z oliwek umieścić w małym rondlu na średnim ogniu. Powoli gotować i mieszać 2 do 3 protokół. Odrzuć czosnek.
Kromki chleba tostujemy i posmarowujemy oliwą z oliwek rozgrzaną czosnkiem. Top plastry z mieszaniną pomidorów roma.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.