Bruschetta z salsą brzoskwiniową i roztopionym Brie
Przepis Bruschetta z brzoskwiniowym Salsan i roztopionym Brie jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 100 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zieloną cebulę, cukier, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bruschetta z Salsanem brzoskwiniowym i roztopionym Brie, Boczek dżem Crostini z roztopionym Brie i pieczonych pomidorów, oraz Grillowany Flatbread Z Roztopionym Brie I Miodowym Kompotem Z Jabłek.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 7 składników; odstawić.
Ułóż kromki chleba w równej warstwie na blasze do pieczenia. Top każdy kromka chleba z 1 kawałek sera; dusić 3 minuty lub aż ser topi się i chleb jest tosty.
Wyjąć patelnię z piekarnika. Każdą kromkę chleba wymieszać z około 1 1/2 łyżki salsy; podawać od razu.