Przepis Bruschetta z rustykalną zieloną oliwką Tapenade jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pikantnych liści, Sol pakowane anchois, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bruschetta Z Kozim Serem I Tapenadą Z Oliwek, Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!), oraz Tapenada Oliwkowa Zielona dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Z moździerzem i tłuczkiem, tłucz czosnek i anchois na gładką pastę ze szczyptą soli. W robocie kuchennym połączyć oliwki i kapary i pulsować, aż składniki są grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Ciasto Kukurydziane
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Przenieść mieszaninę do miski i wymieszać w pasty czosnkowo-anchois, ziół, oliwy z oliwek i jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Anchois
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Tapenadę rozłóż na grillowanym chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)