Bruschetta z przecierem z groszku
Bruschetta z przecierem z groszku może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka soli i pieprzu, serek śmietankowy, bagietka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Przecier Z Grochu Mielonego, Stelaż jagnięcy z przecierem z groszku, oraz Przecier Z Fasoli Mielonej / Fasoli Fava.
Instrukcje
Zrób grzanki: Rozgrzej piekarnik do 191°.
Ułóż plastry bagietki w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec przez 10 minut, lub do wyschnięcia i chrupiące.
Pokrój 1 ząbek czosnku na pół.
Po jednej stronie każdego tostowego plasterka bagietki lekko posmarować oliwą z oliwek i natrzeć pokrojoną stroną ząbka czosnku. Powrót grzanki do piekarnika na 4 minuty. Całkowicie fajne.
Zrobić puree z grochu: zmielić pozostały ząbek czosnku.
Na patelni umieścić groszek, mielony czosnek i 1/3 szklanki wody, doprowadzić do wrzenia i gotować przez 5 minut. Mieszaninę Puree w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Dodać miętę i ponownie przetworzyć, aż mięta zostanie zmieszana.
Niech ostygnie całkowicie w miski robota kuchennego.
Gdy masa grochu ostygnie, doprawić serem śmietankowym i parmezanem, doprawić solą i pieprzem. Gdy jest gotowa do podania, łyżka niewielką ilość puree do każdego tosta.