Bruschetta z papryką i gorgonzolą
Bruschetta z papryką i gorgonzolą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 319 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Spróbuj Bruschetta z papryką i gorgonzolą, Bruschetta z papryką i gorgonzolą, oraz Grillowana Bruschetta z grillowaną czerwoną i żółtą papryką, Gorgonzolanem i olejem bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średniej patelni saute na średnim ogniu.
Dodać paprykę i gotować do miękkości, o 12 do 15 protokół.
Posypać cukrem i kontynuować gotowanie jeszcze przez 2 minuty. Mieszamy kapary z bazylią, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Odstawić.
Bagietkę pokroić w poprzek na 18 cienkich okrągłych plasterków.
Pieczywo lekko posmarować oliwą z oliwek z 1 strony. Ułóż je w rzędach, strona oleju do góry, na patelni wyłożonej pergaminem i tosty w piekarniku, aż lekko rumiane, o 7 do 10 protokół.
Na wierzchu każdej rundy tosty z łyżeczką mieszanki pieprzu.
Na wierzchu umieścić 2 małe kawałki Gorgonzoli. Powrót tosty do piekarnika na 1 do 2 minut i ogrzać.