Bruschetta wiosennych warzyw

Bruschetta wiosennych warzyw
Bruschettan warzyw wiosennych może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedroga przystawka dla Wiosna. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka grubego chleba na zakwasie, karczochy dla niemowląt, groch i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszone jagnięce golonki z wiosennymi warzywami i wiosenną Gremolatą, Cebula dymka & halloumi bruschetta z salsą marchewkowo-szafranową, oraz Barigoule z warzyw wiosennych.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyciągnij zewnętrzne liście off karczochów, aż dojdziesz do żółtych wewnętrznych liści. Małym, ostrym nożem przyciąć łodygi i wszelkie ciemnozielone plamy z dna karczocha. Natrzyj cytryną. Pokroić karczochy wzdłuż 1/8 cala grubości i umieścić w misce; wycisnąć połowę cytryny na nich i wrzucić do herbu z sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Blanszujemy fasolę fava w średnim rondlu z wrzącą wodą przez około 15 sekund, aby poluzować Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Odcedzić i ostudzić, a następnie obrać fasolę fava.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
5
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzej 6 łyżek oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać czosnek i szalotka i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 3 protokół. Wymieszać z karczochami, aż zostaną pokryte olejem i rozprowadzić w równej warstwie. Okładka z rundy pergaminu cala większy niż patelni, naciskając go bezpośrednio nad karczochów. Przykryć patelnię pokrywką i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż karczochy są ledwo miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj szparagi, przykryj pergaminem i pokrywką i gotuj przez około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8
Powtórz z szalotki, groch i fasola fava, dodając je w przybliżeniu 3-minutowych odstępach i regulacji ciepła tak warzywa pot, ale nie brązowy. Doprawić solą, wymieszać zioła i wyjąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Kładziemy kromki chleba na blasze do pieczenia, lekko posmarować obie strony oliwą z oliwek i piec do złotego koloru, około 4 minut na stronę. Tosty układamy na talerzach, łyżkę warzyw na wierzchu i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn