Bruschetta wiosennych warzyw

Bruschetta wiosennych warzyw
Bruschettan warzyw wiosennych może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedroga przystawka dla Wiosna. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka grubego chleba na zakwasie, karczochy dla niemowląt, groch i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszone jagnięce golonki z wiosennymi warzywami i wiosenną Gremolatą, Cebula dymka & halloumi bruschetta z salsą marchewkowo-szafranową, oraz Barigoule z warzyw wiosennych.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wyciągnij zewnętrzne liście off karczochów, aż dojdziesz do żółtych wewnętrznych liści. Małym, ostrym nożem przyciąć łodygi i wszelkie ciemnozielone plamy z dna karczocha. Natrzyj cytryną. Pokroić karczochy wzdłuż 1/8 cala grubości i umieścić w misce; wycisnąć połowę cytryny na nich i wrzucić do herbu z sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Blanszujemy fasolę fava w średnim rondlu z wrzącą wodą przez około 15 sekund, aby poluzować Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Odcedzić i ostudzić, a następnie obrać fasolę fava.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
5
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzej 6 łyżek oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać czosnek i szalotka i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 3 protokół. Wymieszać z karczochami, aż zostaną pokryte olejem i rozprowadzić w równej warstwie. Okładka z rundy pergaminu cala większy niż patelni, naciskając go bezpośrednio nad karczochów. Przykryć patelnię pokrywką i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż karczochy są ledwo miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj szparagi, przykryj pergaminem i pokrywką i gotuj przez około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8
Powtórz z szalotki, groch i fasola fava, dodając je w przybliżeniu 3-minutowych odstępach i regulacji ciepła tak warzywa pot, ale nie brązowy. Doprawić solą, wymieszać zioła i wyjąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Kładziemy kromki chleba na blasze do pieczenia, lekko posmarować obie strony oliwą z oliwek i piec do złotego koloru, około 4 minut na stronę. Tosty układamy na talerzach, łyżkę warzyw na wierzchu i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn