Bruschetta II
Przepis Bruschettan II jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 129 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 27 fanów. Jeśli masz bazylia, pomidory dojrzewające w winorośli, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Bruschetta, Bruschetta, oraz Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj średniej wielkości blachę do pieczenia pojedynczą warstwą kromek chleba.
Plastry posmarować oliwą z oliwek.
Pomidory pokroić w kostkę. W misce do mieszania, połączyć pomidory, oliwę z oliwek i bazylii.
Wymieszać przez dwie minuty.
Umieścić chleb pod brojlerem, aż lekko rumiane.
Usuń z brojlerów i top z mieszaniną pomidorową.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.