Bruschetta Grzybowo-Oliwkowa
Grzybowo-oliwkowa Bruschetta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 20. Ta przystawka ma 111 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oliwy z oliwek, kaparów, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Olive Bruschetta, Anchois and olive bruschetta, oraz Bruschetta oliwkowa mieszana.
Instrukcje
W robocie kuchennym wymieszaj grzyby, oliwki, kapary i czosnek. Przykryć; przetworzyć za pomocą szybkich impulsów włączania i wyłączania, aż do drobno posiekanego.
Dodaj olej i ocet; proces tylko do wymieszania (nie przeprocesować).
Mieszankę grzybową rozprowadzić na chlebie tostowym.