Bruschetta Grzybowa
Bruschetta grzybowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Mieszanka mleka, niesolone masło, sól koszerna i świeżo popękany pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez SippitySup. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Bruschetta Grzybowa, Grzyby i Parmigiano Bruschetta, oraz Bruschetta Z Grzybami Smażonymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Grzyby umieścić w średniej wielkości misce, skropić oliwą, doprawić solą i pieprzem. Wrzuć do płaszcza.
Rozłóż grzyby na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia w jak najbliżej jednej warstwy, jak to możliwe. Piec w piekarniku, aż lekko rumiane, o 12 protokół. Odstawić. Przygotować sos: w międzyczasie, w dużym rondlu, roztopić masło na umiarkowanym ogniu. Wymieszaj mąkę, aż powstanie pasta. Stopniowo wlać ¼ szklanki mleka, ubijając, aż będzie gładka. Doprowadzić sos beszamel na wolnym ogniu na umiarkowanie wysokim ogniu, ubijając stale, aż zgęstnieje, o 4 protokół.
Dodać pozostałe 3/4 szklanki mleka. Zmniejszyć ogień do niskiego i gotować, ubijając często, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać w Taleggio i ser fontina aż do stopienia, a następnie liście tymianku. SOS doprawiamy solą i pieprzem.
Na patelnię dodajemy pieczone grzyby i wszystkie ich soki, mieszając w celu ponownego podgrzania.
Zdjąć z ognia i wlać do miski.
Podawać na ciepło jako polewa do tosty bagietki plastry.