Bruschetta Di Formaggio
Bruschetta Di Formaggio jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 85 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka polly-o mleko ser mozzarella, czosnek, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lasagna Formaggio {GIVEAWAY}, Shrimp & Pasta Formaggio, oraz Naleśniki z ricottą: Crespelle al Formaggio dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać olej i czosnek.
Posmaruj obie strony kromek chleba lekko mieszaniną oleju.
Umieścić na blasze do pieczenia. Broil 1 do 2 min. z każdej strony lub do lekko tosty po obu stronach.
Przykryj każdy plasterek tosta 1 plasterkiem sera; wierzch równomiernie pomidorami.
Broil, 4 cale od ciepła, 1 do 2 min. albo aż ser się rozpuści.