Bruschetta Chicken Bake

Bruschetta Chicken Bake
Przepis Bruschetta Chicken piec może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis służy 40. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mleko ser mozzarella, piersi z kurczaka, woda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Bruschetta Chicken Bake, Folia Bruschetta Chicken Bake, oraz Kurczak Bruschetta.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mieszamy pomidory, farsz mix, wodę i czosnek tylko do momentu, aż farsz mix jest zwilżony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz MixFarsz Mix
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
WodaWoda
3
Umieścić kurczaka w 3-qt. zapiekanka rozpylona sprayem do gotowania; posypać bazylią i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Cały KurczakCały Kurczak
SerSer
BazyliaBazylia
4
Top z mieszanką farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
5
Piec 30 min. albo dopóki kurczak nie skończy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia2
Magazyn