Bruschetta Caprese
Bruschetta Caprese może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. 32 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ząbka czosnku, chleb wiejski, mozzarella z bizona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Caprese Bruschetta, Caprese Bruschetta, oraz Caprese Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczywo grillować, a następnie natychmiast natrzeć czosnek z jednej strony i skropić połową oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Połącz pomidory, mozzarellę, oliwki, oregano i sól w misce.Podzielić na grillowany chleb, skropić pozostałą oliwą z oliwek i na wierzchu liśćmi bazylii.
Serw.Wypróbuj te inne przepisy bruschetta Na Food Republic: świeże pomidory Bruschetta z bazylią przepis
Kozi Ser & Truskawka Bruschetta Przepis
Wiśnia Orzech Laskowy Bruschetta Deser Przepis
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.